Η εταιρεία Άτροπος

Η ΑΤΡΟΠΟΣ ΕΠΕ με τριάντα πλέον χρόνια σημαντικής παρουσίας στην αγορά των διαγνωστικών μεθόδων και εξοπλισμού, τόσο για τη βιομηχανία τροφίμων και ποτών όσο και στην in vitro ιατρική διάγνωστική, προκρίνει την ασφάλεια του καταναλωτή και την υγεία του ανθρώπου ως τις υψηλότερες αξίες της.

Αξίες και Όραμα

Όραμα της εταιρείας είναι να πρωτοπορεί στον χώρο της ιατρικής διαγνωστικής και του ποιοτικού ελέγχου τροφίμων, προσφέροντας ολοκληρωμένες λύσεις στην αιχμή της επιστήμης και της τεχνολογίας. Ιδιαίτερη έμφαση δίνεται στα σύγχρονα επιστημονικά πεδία της Μοριακής Διαγνωστικής, Γονιδιωματικής και Γενετικής Ανάλυσης.

Πυξίδα μας παραμένει πάντα η διασφάλιση της βέλτιστης ποιότητας προϊόντων, υπηρεσιών και συνεργασιών στους ιδιαιτέρως ευαίσθητους και απαιτητικούς χώρους της ιατρικής διάγνωσης και του ποιοτικού ελέγχου των τροφίμων.

Για το σκοπό αυτό, τόσο το εμπορικό όσο και το τεχνικό τμήμα της εταρείας απαρτίζονται από άρτια εκπαιδευμένο επιστημονικό – τεχνικό προσωπικό, που υποστηρίζονται από τα τμήματα Μάρκετινγκ και Εξυπηρέτησης Πελατών. Επιπλέον, έχουμε εγκαταστήσει και εφαρμόζουμε διαπιστευμένο Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας που ικανοποιεί τις απαιτήσεις του προτύπου ISO 9001:2015.

Ο στόχος μας είναι η βέλτιστη εξυπηρέτηση των αναγκών των πελατών μας με προτάσεις διαγνωστικών, εξοπλισμού και αναλυτικών μεθόδων εργαστηρίου.

Προμηθευτές

Στην μακρόχρονη πορεία της, η Άτροπος έχει καταφέρει την σύναψη συνεργασιών με εταιρείες διεθνούς βεληνεκούς (3Μ, Biokar Diagnostics, BioTek, R-Biopharm, Advanced Molecular Diagnostics κ.ά.).
Παράλληλα, μεγάλοι και επώνυμοι παραγωγοί τροφίμων – βιομηχανίες αλλά και δημόσιοι οργανισμοί, στο χώρο των τροφίμων, αλλά και μεγάλες αλυσίδες διαγνωστικών, εργαστήρια αναφοράς και νοσοκομεία, στον ιατρικό χώρο, μας εμπιστεύονται για την ποιότητα των προϊόντων μας, την τεχνική υποστήριξη αλλά και την εμπορική συνέπεια και συνέχεια.


Λήψεις αρχείων

ATROPOS ISO 9001:2015 (rev. 2018 - GR)