Η εταιρεία Άτροπος

Η τεχνικο-εμπορική ΑΤΡΟΠΟΣ με πλέον περισσότερα από είκοσι επτά χρόνια σημαντικής παρουσίας στην αγορά των διαγνωστικών και εξοπλισμού για τη βιομηχανία τροφίμων και ποτών σηματοδοτεί την ποιότητα σαν το κυριότερο μέσο επιβολής στον καταναλωτή.

Η παγκοσμιοποίηση της αγοράς αλλά και η αύξηση της κοινωνικής ευαισθησίας για την αξία των υγιεινών και ασφαλών τροφίμων απαιτούν ανάλογους χειρισμούς σε όλα τα επίπεδα του βιολογικού κύκλου της παραγωγής.

Η ΑΤΡΟΠΟΣ φιλοδοξεί να συμβάλλει στο πολυσήμαντο έργο του ελέγχου ποιότητας, προσφέροντας ολοκληρωμένες λύσεις ανάλογα με το ανθρώπινο επιστημονικό δυναμικό, την υλικοτεχνική υποδομή και το ύψος της προτιθέμενης επένδυσης.

Για το σκοπό αυτό διαθέτουμε εξειδικευμένους επιστήμονες στον χώρο των πωλήσεων, υποστηριζόμενους από τα τμήματα marketing και τεχνικής υποστήριξης. Επιπλέον, έχουμε εγκαταστήσει και εφαρμόζουμε διαπιστευμένο Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας που ικανοποιεί τις απαιτήσεις του προτύπου ISO 9001:2015.

Ο στόχος μας είναι η δική σας εξυπηρέτηση με προτάσεις διαγνωστικών tests, εξοπλισμού και αναλυτικών μεθόδων εργαστηρίου ή παραγωγής, καθώς και ολοκληρωμένες λύσεις επεξεργασίας νερού και αυτοματισμού διαδικασιών.

Προμηθευτές

Οι προμηθευτές μας έχουν παγκόσμια παρουσία (3Μ, Biokar Diagnostics κ.ά.), ενώ μεγάλοι και επώνυμοι παραγωγοί τροφίμων – βιομηχανίες αλλά και δημόσιοι οργανισμοί μας εμπιστεύονται για την ποιότητα των προϊόντων μας, την τεχνική υποστήριξη αλλά και την εμπορική συνέπεια και συνέχεια.

Προκλήσεις του σήμερα

Στις αρχές του 21ου αιώνα η πρόκληση της παγκοσμιοποιημένης αγοράς ανοίγει τις πύλες της σ’ εκείνους που αντιλαμβάνονται και αξιοποιούν το μήνυμα που εμπεριέχει η δυναμική της ποιότητας των προσφερόμενων προϊόντων και υπηρεσιών.


Λήψεις αρχείων

ATROPOS ISO 9001:2015 (rev. 2018 - GR)